Giv dit tag længere levetid med en professionel tagrenovering.

Med mange års erfaring indenfor tagrenovering,  udfører  vi arbejdet professionelt og i høj kvalitet.

Vi arbejder med tagrenovering og tilknyttede fagområder, som eksempelvis tømrerarbejde. Dermed kan vi stå for hovedentreprenøropgaver indenfor al byggevirksomhed, og med BYGs garantiordning er du sikret det ønskede resultat.

Ved tagrenovering er udvalget af tagmaterialer stort. Derfor står vores eksperter altid klar med rådgivning og vejledning, så du kan træffe det rigtige valg. I samarbejde med dig kan vi finde frem til den mest optimale tagløsning efter netop dine behov og ønsker.

Vi har stor erfaring med at foretage tagrenovering. Vi kan derfor tilbyde dig et holdbart og flot resultat, som du vil blive tilfreds med. Når vi foretager renovering af tag har vi altid fokus på kvalitet.

Vi laver tagrenovering i Slagelse og på hele Sjælland.

Spar penge og få et bedre indeklima.

Vi tilbyder både rådgivning og vejledning omkring tagrenovering, så du får lige netop det tag, du gerne vil have – og som matcher dit budget. Der kan være mange grunde til at investere i tagrenovering. Blandt andet grundet slitage og utætheder, som skaber et usundt indeklima. Er taget ikke tæt, stiger varmen op gennem taget, og dit varmeforbrug stiger betragteligt.

Vi leverer altid et solidt håndværk og følger byggestyrelsens regler.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Se vores mange spændende projekter, følg os på facebook